Hotel

Hotel

Hotel

Hotelletje de Veerman** aan de Waddenzee is een comfortabel, gastvrij en vooral knus hotel op Vlieland. Het is gelegen aan het eind van de Dorpsstraat in het rustige gedeelte. Onderaan de Waddenzeedijk en onder de voet van onze trots, de vuurtoren. In ongeveer 15 minuten loopt u vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland naar ons hotelletje.

Hotelletje de Veerman*** heeft 22 hotelkamers en meerdere appartementen in het dorp Oost-Vlieland. We hebben prachtige kamers die uitkijken over de Waddenzee tot ruime vier persoons familiekamers. De vuurtoren kamers kijken uit op de vuurtoren, sommigen hebben een balkon. Allen zijn voorzien van boxspringbedden, flat-screen tv, zitje en een badkamer met heerlijke douche.

Faciliteiten Hotelletje de Veerman

  • Ruime tuin op het zuiden
  • Oplaadpunt voor electrische fietsen
  • Self-servicebar met heerlijk zitje uitkijkend op de tuin
  • Ontbijtzaal
  • Snoepautomaat
  • WIFI
  • Leesboeken in de kast van de Lobby

Belangrijke informatie

Informatie: Een self-service bar waar u de hele dag koffie, thee, soep en warme chocolademelk kunt krijgen. De prijzen zijn zeer vriendelijk. Daarnaast staat een goed gevulde snoepautomaat. In de lobby staat een kast met verrekijkers, spelletjes en verschillende leesboeken die u kunt lenen. Aan de achterkant is een gemeenschappelijk tuin op het zuiden. Hier kunt u heerlijk luieren, een boek lezen of ontspannen liggen in de zon met prachtige meeuwengeluiden op de achtergrond. Vanuit de tuin loopt u zo op de Waddenzeedijk. Waar je adembenemend uitzicht hebt over de Waddenzee. Een unieke plek!

Een buitenaansluiting voor het opladen van elektrische fietsen is aanwezig.

Diner: Wij bieden onze gasten de mogelijkheid half pension te boeken. Het diner €26,95 wordt geserveerd in een goed restaurant. Gelegen in de Dorpsstraat op nog geen 10 minuten lopen. Hier kunt u tussen 18:00 uur en 18:30 uur aan tafel.

Bagagevervoer: Op de veerdam waar de boot aanmeert staat de bagagevervoer voor u klaar. Uw bagage wordt gratis naar ons of uw appartement gebracht. Er is geen bagagevervoer vanaf de jachthaven beschikbaar.

Fietsverhuur:  Voorkom wachttijden bij de fietsverhuurder. Laat ons uw fietsen reserveren vanaf €.7,25 per dag heeft u een prachtige versnellingsfiets om het eiland te verkennen.

Wifi: In het hotel en de appartementen is een draadloos netwerk waar u gratis gebruik van kunt maken.

Annuleren hotel kamers:  Bij annulering 7 dagen voor uw aankomst bent u €.12,50 administratiekosten verschuldigd. Na 7 dagen voor aankomst zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen. De reserveringen worden volgens de UVH normen aangenomen.

Annuleren Appartementen: Bij annulering bent u €.25,- administratiekosten verschuldigd. Na 6 weken voor aankomst zijn wij genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen.

Boek online uw bootkaartjes: Om zeker te zijn van een plaats aan boord, is het verstandig om het retourtje (Harlingen-Vlieland) van te voren op www.rederij-doeksen.nl te reserveren.

Huisdieren zijn zowel in het hotel als de appartementen helaas niet toegestaan.