Hotel

Hotel

Hotel

Hotelletje de Veerman*** aan de Waddenzee is een comfortabel, gastvrij en vooral knus hotel op Vlieland. Het is gelegen in het rustige gedeelte aan het eind van de Dorpsstraat. Onderaan de Waddenzeedijk en onder de voet van onze trots, de vuurtoren. Het is ongeveer 950 meter lopen vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland naar ons hotelletje.

We hebben 22 kamers en meerdere appartementen in het dorp. Prachtige kamers met uitzicht op de Waddenzee, tuin of de nabij gelegen vuurtoren. Bijna alle kamers hebben een balkon of terras en zijn geschikt voor 1 tot 4 personen.

Ze zijn voorzien van boxspringbedden, bureau, flatscreen, zitje en een badkamer met toilet, een verfrissende douche en een föhn.

Faciliteiten:

 • Ruime tuin met terras op het zuiden
 • Fietsenstalling niet overdekt
 • Oplaadpunten voor electrische fietsen
 • Self-servicebar met heerlijk zitje uitkijkend op de tuin
 • Ontbijtzaal
 • Lobby
 • Snoepautomaat
 • Wifi
 • Leesboeken
 • Spelletjes
 • Fietsverhuur
 • Bagagevervoer

Informatie: Een self-service bar waar u de hele dag koffie, thee, soep, warme chocolademelk o.i.d. kunt krijgen. De prijzen zijn zeer vriendelijk. Daarnaast staat een goed gevulde snoepautomaat. In de lobby staat een kast met verrekijkers, spelletjes en verschillende leesboeken. Aan de achterkant is een gemeenschappelijk tuin en terras op het zuiden. Hier kunt u heerlijk luieren, een boek lezen of ontspannen liggen in de zon met prachtige meeuwengeluiden op de achtergrond. Vanuit de tuin loopt u zo op de Waddenzeedijk. Waar je adembenemend uitzicht hebt over de Waddenzee. Een unieke plek!

Bagagevervoer: Op de veerdam waar de boot afmeert staat bagagevervoer Vlieland voor u klaar. Uw bagage wordt gratis naar het hotel of uw appartement gebracht. Er is geen bagagevervoer vanaf de jachthaven beschikbaar.

Fietsverhuur: Voorkom wachttijden bij de fietsverhuur. Laat ons uw fietsen reserveren vanaf €.8,50 per dag heeft u een prachtige versnellingsfiets om het eiland te verkennen. Hierdoor hoeft u niet meer in de rij te staan.

Wifi: In het hotel en de appartementen is een draadloos netwerk waar u gratis gebruik van kunt maken.

Annuleren hotelkamers: Bij annulering bent u €.12,50 administratiekosten verschuldigd. Na 7 dagen voor aankomst zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen. De reserveringen worden volgens de UVH normen aangenomen.

Annuleren Appartementen: Bij annulering bent u €.25,- administratiekosten verschuldigd. Na 6 weken voor aankomst zijn wij genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen.

Boek online uw boottickets: Om zeker te zijn van een plaats aan boord, is het raadzaam, om het retourticket (Harlingen-Vlieland v.v.) van tevoren te reserveren op: Rederij Doeksen.

Reserveer online een Parkeerplaats: Reserveer online een parkeerplek, zodat u verzekerd bent van een veilige plek voor uw auto Harlingen Parkeren.

Huisdieren: zijn zowel in het hotel als de appartementen helaas niet toegestaan.

Rookrvij: Bij ons staat uw comfort en welzijn voorop. Daarom zijn we er trots op om een volledig rookvrij hotel te zijn. We willen onze gasten een gezonde en aangename omgeving bieden, waar frisse lucht en een schone sfeer centraal staan. We vragen onze gasten dan ook om te respecteren dat roken in de kamers, balkons en openbare ruimtes niet is toegestaan.