Hotel

Hotel

Hotel

Hotelletje de Veerman** aan de Waddenzee is een comfortabel, gastvrij en vooral knus hotel op Vlieland. Het is gelegen aan het eind van de Dorpsstraat in het rustige gedeelte. Onderaan de Waddenzeedijk en onder de voet van onze trots, de vuurtoren. In ongeveer 15 minuten loopt u vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland naar ons hotelletje.

Hotelletje de Veerman** heeft 22 hotelkamers en meerdere appartementen in het dorp Oost-Vlieland. We hebben prachtige kamers die uitkijken over de Waddenzee tot ruime vier persoons familiekamers. De vuurtoren kamers kijken uit op de vuurtoren, sommigen hebben een ruim balkon. Allen zijn voorzien van boxspringbedden, flat-screen tv, zitje en een badkamer met heerlijke douche.

Faciliteiten Hotelletje de Veerman

  • Ruime tuin op het zuiden
  • Oplaadpunt voor electrische fietsen
  • Self-servicebar met heerlijk zitje uitkijkend op de tuin
  • Ontbijtzaal
  • Snoepautomaat
  • WIFI
  • Leesboeken in de kast van de Lobby

Belangrijke informatie

Informatie: Een self-service bar waar u de hele dag koffie, thee, soep en warme chocolademelk kunt krijgen. Daarnaast staat een goed gevulde snoepautomaat. In de lobby staat een kast met verrekijkers en verschillende leesboeken die u kunt lenen. Aan de achterkant is een gemeenschappelijk tuin op het zuiden. Hier kunt u heerlijk ontspannen met meeuwengeluiden op de achtergond. Het terras is ingericht met terrasmeubilair. Binnen één seconde zit u op de Waddenzeedijk. Ons hotel heeft een buitenaansluiting voor het opladen van electrische fietsen.

Diner: Wij bieden onze gasten de mogelijkheid half pension te boeken. Het diner €26,95 wordt een goed restaurant in de Dorpsstraat geserveerd op nog geen 10 minuten lopen. Hier kunt u tussen 18:00 uur en 18:30 uur aan tafel.

Bagagevervoer: Uw handen op Vlieland vrij, dat kan. Op de veerdam waar de boot aanmeert, staat bagagevervoer Wietze de Boer voor u klaar. Uw bagage wordt gratis naar ons of een appartement gebracht.

Fietsverhuur: Een versnellingsfiets is €.7,50 per dag. Wanneer u die via ons reserveert voorkomt u wachttijd bij de fietsverhuurder. Of reserveer één van onze arrangementen met huurfiets.

Wifi: Het hotel heeft een draadloos netwerk waar u gratis gebruik van kunt maken.

Annuleren:  Bij annulering 7 dagen voor uw aankomst bent u €.12,50 administratiekosten verschuldigd. Na 7 dagen voor aankomst zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen. De reserveringen worden volgens de UVH normen aangenomen.

Boek online uw bootkaartjes: Om zeker te zijn van een plaats aan boord, is het verstandig om het retourtje (Harlingen-Vlieland) van te voren op www.rederij-doeksen.nl te reserveren.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.