Veerman 7: Voor 2 personen

Veerman 7: Voor 2 personen

Veerman VII is een studio appartement en gelegen aan de Wadkant. Klein maar knus appartement en is geschikt voor maximaal 2 personen. Het is een open ruimte met keuken, woonkamer en slaapgedeelte. Het is gelegen aan de zuidkant van het Dorp met een eigen terras op het zuiden. Aan de achterkant van andere appartementen. Heerlijk rustig waar u de zon ziet opkomen door uw raam. Binnen een paar stappen bent u op de Waddendijk waar u heerlijk kunt turen naar vogels, bootjes en alles wat aan de horizon voorbij komt. Daarnaast is het appartement voorzien van draadloos internet.

Het appartement is alleen bereikbaar vanaf het dijkpad. U neemt de Jan Siebenglop naast het gemeentehuis. Aan het eind links af. Daar neemt U tweede tuiningang. Dit staat aangegeven.

Indeling:

Uitrusting:

Verhuur:

De aankomstdag is vrijdag of maandag idem als vertrekdag. Ongeacht duur van periode.

Eindschoonmaak:

De eindschoonmaak is verplicht weekend of midweek €.25,- week of langer €.40,-.

Linnen:

Linnen en handdoeken kunt u bij ons huren per set €.12,50.

Blijft u een week of langer en wilt u lekkere schone handdoeken. Dan kunt u deze omruilen in het hotel, de extra kosten zijn per handdoeken set €.3,50.

Borg:

Als u reserveert betaalt u €.50,- borg. Wanneer er bij vertrek geen gebreken zijn, retouneren wij de borg op uw bankrekening.

Voor de huurprijzen en wanneer vrij klikt u op de link : Veerman 7

Bagage:

Uw bagage laat u gratis bezorgen naar veerman 7. Op de dag van vertrek met de boot van 11.50 uur dient uw bagage om 09.30 uur buiten te staan. Neemt u de boot van 16.50 uur dan kunt u de bagage naar het hotel brengen.

Annuleringsvoorwaarden Appartementen:

Bij annulering bent u €.25,- administratiekosten verschuldigd. Na 6 weken voor aankomst zijn wij genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen.