Arrangementen

Arrangementen

Vanaf € 147,- p.p.

4-daags Fietsarrangement

Maak een heerlijke fietstocht, over de typische schelpenpaadjes, door de duinen of door het bos. Beleef de mooie natuur van Vlieland. Hoor de vogels, voel de frisse wind. Stap even af en beklim het hoge duin, daar in de verte! Kijk om je heen en ervaar de stilte, de ruimte, vrijheid.

Dit arrangement bestaat uit 3 overnachtingen, inclusief ontbijt en 4 dagen gebruik van een fiets met versnellingen. Voor een e-bike betaal je een toeslag van € 15,- per persoon per dag.

De vanaf-prijs voor dit arrangement is gebaseerd op 2 personen op een kamer en is exclusief toeristenbelasting.

Vanaf € 123,75 p.p.

4-daags Wandelarrangement

Lekker struinen door de duinen, over ruige hellingen en door intieme dalletjes: dat kán op Vlieland! Beklim een duintop en geniet van het weidse uitzicht over de Noordzee of de Waddenzee. Of neem een route door het bos, langs mooi begroeide paadjes en heldere meertjes. Laat je meevoeren door de wind, hoor de vogels, voel de warmte van de zon, laat al je zintuigen prikkelen door de rijke natuur van het eiland. Voel de vrijheid.

Dit arrangement bestaat uit 3 overnachtingen, inclusief ontbijt en een boekje (uitgegeven door SBB) met prachtige wandelingen en informatie over het eiland.

De vanaf-prijs voor dit arrangement is gebaseerd op 2 personen op een kamer en is exclusief toeristenbelasting.

Vanaf € 210,- p.p.

Winterarrangement

Maak heerlijke wandelingen langs het strand, verken de prachtige duinen, bezoek het dorpscentrum en geniet van een ontspannen verblijf in Hotelletje de Veerman. Er is genoeg te beleven op Vlieland. Boek dus snel onze speciale aanbieding.

Dit arrangement is beschikbaar vanaf 5 nachten en is inclusief een uitgebreid ontbijt.

Ook onvang je 20% korting op de overtocht.

De vanaf-prijs voor dit arrangement is gebasseerd op 2 personen op een kamer en is exclusief toeristenbelasting.

Deze aanbieding is niet geldig op feestdagen en tijdens de vakanties.

Gun jezelf een winterse ervaring op Vlieland!

Vanaf € 250,- p.p.

Kerstarrangement

Op een winterse dag struinen door de duinen, over het strand, door het bos of in de polders: het kán op Vlieland! Geniet met vrienden of familie van de bijzondere wintersfeer op ons eiland en van het jaarlijkse programma voor de feestdagen: leuk voor het hele gezin. Laat je verrassen!

Dit arrangement bestaat uit 3 overnachtingen, inclusief een uitgebreid kerstontbijt, een 4-gangendiner en 4 dagen gebruik van een fiets met versnellingen. Voor een e-bike betaal je een toeslag van € 15,- per persoon per dag.

Of verleng je verblijf met extra korting!

De vanaf-prijs voor dit arrangement is gebaseerd op 2 personen op een kamer en is exclusief toeristenbelasting.

*Dit Kerstarrangement is geldig op aankomstdagen: 24 en 25 december (of eerder).