Arrangementen

Arrangementen

4-daags Fietsarrangement & 20% korting op uw overtocht

Maak een heerlijke fietstocht, over de typische schelpenpaadjes, door de duinen of door het bos.

Beleef de mooie natuur van Vlieland. Hoor de vogels, voel de frisse wind. Stap even af en beklim het hoge duin, daar in de verte! Kijk om je heen en ervaar de stilte, de ruimte, vrijheid.

Dit arrangement bestaat uit 3 overnachtingen, inclusief ontbijt, en 4 dagen gebruik van een fiets met versnellingen. Voor een e-bike betaal je een toeslag van € 15,- per persoon per dag.

 

4-daags Wandelarrangement* & 20% korting op uw overtocht

Lekker struinen door de duinen, over ruige hellingen en door intieme dalletjes: dat kán in Vlieland! Beklim een duintop en geniet van het weidse uitzicht over de Noordzee of de Waddenzee. Of neem een route door het bos, langs mooi begroeide paadjes en heldere meertjes. Laat je meevoeren door de wind, hoor de vogels, voel de warmte van de zon, laat al je zintuigen prikkelen door de rijke natuur van het eiland. Voel de vrijheid.

Dit arrangement bestaat uit 3 overnachtingen, inclusief ontbijt en een boekje (uitgegeven door Staatsbosbeheer) met prachtige wandelingen en informatie over het eiland.

De vanaf-prijs voor dit arrangement is gebaseerd op 2 personen op een kamer  

* Kortingscode geldt niet op feestdagen en in de schoolvakanties.

Kerstarrangement 

Op een winterse dag struinen door de duinen, over het strand, door het bos of in de polders: het kán op Vlieland! Geniet met vrienden of familie van de bijzondere wintersfeer op ons eiland en van het jaarlijkse programma voor de feestdagen: leuk voor het hele gezin. Laat je verrassen!

Dit arrangement bestaat uit 3 overnachtingen, inclusief een uitgebreid kerstontbijt, een 4-gangendiner en 4 dagen gebruik van een fiets met versnellingen. Voor een e-bike betaal je een toeslag van € 15,- per persoon per dag.- 

  • Tuinkamer met terras € 267,50 p.p.
  •  Vuurtorenkamer met balkon  € 267,50 p.p.
  • Zeezichtkamer met balkon  € 285,- p.p.
  •  Studiokamer (aan de overkant hotel)  € 250,- p.p.
  •  1-persooonskamer € 340,-

De vanaf-prijs voor dit arrangement is gebaseerd op 2 personen op een kamer

Ons Kerstarrangement is geldig op aankomstdagen:

24 en 25 december.

Je kunt ook al een paar dagen eerder erbij boeken.

Vraag naar de mogelijkheden!