Veerman 4: Voor 8 personen

Veerman 4: Voor 8 personen

Dit appartement is heerlijk rustig gelegen aan het eind van de gezellige Dorpsstraat nabij winkels en restaurants. Vlak onder het Vuurtorenduin en is geschikt voor maximaal 8 personen. Dit appartement is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het appartement is vrijstaand en uniek in het Dorp en heeft een heerlijke ruime tuin op het zuiden met BBQ. U wandelt zo de Waddenzeedijk op of beklim het vuurboetsduin richting de vuurtoren, die is gelegen op de op één na hoogste duin van Nederland, van 45 meter boven zeeniveau.

Indeling:

Uitrusting:

Verhuur:

De aankomstdag is vrijdag of maandag idem als vertrekdag. Ongeacht duur van periode.

Eindschoonmaak:

Eindschoonmaak kosten is verplicht. Midweek of weekend €.80,- week of langer €.100,-.

Linnen:

Linnen en handdoeken kunt u bij ons huren per set €.12,50. Blijft u een week of langer en wilt u lekkere schone handdoeken. Dan kunt u deze omruilen in het Hotel, de extra kosten zijn per handdoeken set €.3,50.Opgemaakte bedden bij aankomst? Wij doen het graag voor u, de extra kosten zijn per bed €.3,50

Borg:

Als u reserveert betaalt u €.100,- borg. Wanneer er bij vertrek geen gebreken zijn, retouneren wij de borg op uw bankrekening.

Voor de huurprijzen en wanneer vrij klikt u op de link Veerman 4

Bagage:

Uw bagage laat u gratis bezorgen naar veerman 4. Op de dag van vertrek met de boot van 11.50 uur dient uw bagage om 09.30 uur buiten te staan. Neemt u de boot van 16.50 uur dan kunt u de bagage naar het hotel brengen.

Annuleringsvoorwaarden Appartementen:

Bij annulering bent u €.25,- administratiekosten verschuldigd. Na 6 weken voor aankomst zijn wij genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen.

Room features