Veerman 5: Voor 7 personen

Veerman 5: Voor 7 personen

Dit appartement, een authentiek Vlieland huis, is gelegen in de Molenglop. Een zijstraat van de gezellige drukke Dorpsstraat nabij winkels en restaurants. Het appartement is geschikt voor maximaal 7 personen. Tevens identiek appartement voor 5 personen (Veerman I). Bent u met een groot gezelschap dan is dit ideaal om beide appartmenten te huren. Check voor beschikbaarheid voor twaalf personen de beschikbaarheid van appartementen I en V.

Indeling:

Uitrusting:

Verhuur:

De aankomstdag is vrijdag of maandag idem als vertrekdag. Ongeacht duur van periode.

Eindschoonmaak:

De eindschoonmaak is verplicht, ongeacht periode van het jaar of duur van verblijf. Op de dag van aankomst voldoet u contant €.75,- voor de eindschoonmaak.

Linnen:

Linnen en handdoeken kunt u bij ons huren per set €.9,25. Blijft u een week of langer en wilt u lekkere schone handdoeken dan, kunt u deze omruilen in het hotel. De extra kosten zijn per handdoeken set €.2,50.

Borg:

Op de dag van aankomst vragen wij €.100,- borg. Op de dag van vertrek ontvangt u de borg in contant weer retour. Mits er geen gebreken zijn.

Bagage:

Uw bagage laat u gratis bezorgen naar Veerman 5. Op de dag van vertrek met de boot van 11.45 uur dient uw bagage om 09.30 uur buiten te staan. Neemt u de boot van 16.45 uur kunt u de bagage naar het hotel brengen.

Annuleringsvoorwaarden Appartementen:

Bij annulering 6 weken voor aankomst bent u €.25,- administratiekosten verschuldigd. Na 6 weken voor aankomst zijn wij genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen.

Voor de huurprijzen en wanneer vrij klikt u op de link:  Veerman 5: