Veerman 1: Voor 5 personen

Veerman 1: Voor 5 personen

Dit vakantiehuis, is Authentiek op Vlieland. Gelegen in de Molenglop, een zijstraat van de gezellige Dorpsstraat nabij winkels en restaurants. Het appartement is geschikt voor 5 personen. U loopt binnen 5 minuten door de duinen en het bos, waar u kunt genieten van de rust en de ruimte. Het strand is op ongeveer 2 kilometer.

Wanneer u met een gezelschap bent van 12 personen kunt u appartement Veerman 5 erbij huren.

Indeling:

Uitrusting:

Verhuur:

De aankomstdag is vrijdag of maandag vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom. Op de dag van vertrek is de uitcheck tijd om 10.00 uur. Ongeacht duur van periode.

Eindschoonmaak:

De eindschoonmaak is verplicht weekend en midweek €.50,- week of langer €.65,-.

Voor de huurprijzen en wanneer vrij klikt u op de link:  Veerman 1

Linnen:

Linnen en handdoeken kunt u bij ons huren per set €.12,50. Blijft u een week of langer en wilt u lekkere schone handdoeken. Dan kunt u deze omruilen in het Hotel, de extra kosten zijn per handdoeken set €.3,50. Opgemaakte bedden bij aankomst? Wij doen het graag voor u, de extra kosten zijn per bed €.3,50.

Borg:

Als u reserveert betaalt u €.100,- borg. Wanneer er bij vertrek geen gebreken zijn, retourneren wij de borg op uw bankrekening.

Bagage:

Uw bagage laat u gratis bezorgen naar Veerman 1. Op de dag van vertrek met de boot van 11.50 uur dient uw bagage om 09.30 uur buiten te staan. Neemt u de boot van 16.50 uur dan kunt u de bagage naar het hotel brengen.

Annuleringsvoorwaarden Appartementen:

Bij annulering bent u €.25,- administratiekosten verschuldigd. Na 6 weken voor aankomst zijn wij genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen.