Hotel

Hotelletje de Veerman

Een comfortabel, gastvrij en vooral knus hotel op Vlieland

Ons hotel telt 22 kamers, geschikt voor 1 tot 4 personen. De meeste kamers hebben een terras of een balkon, met uitzicht op onze mooi aangelegde tuin, de markante vuurtoren van Vlieland of de Waddenzee. De kamers op de eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar via trap of lift. Sommige kamers zijn alleen met de trap te bereiken. Let bij boeking op de mogelijkheden.

De kamers
Alle kamers zijn modern en comfortabel ingericht. Ze zijn voorzien van boxsprings, kledingruimte, een zitje en een flatscreen. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet en douche. Ook een föhn behoort tot de vaste inventaris.

Ontbijtservice
Elke ochtend serveren wij in de ontbijtruimte op de begane grond een heerlijk, compleet ontbijt. Laat je verrassen door onze vriendelijke service. Begin je dag met verse broodjes, een sapje, koffie en thee, vers beleg, fruit en naar keuze een eitje, gekookt, geroerd of gebakken, net zoals je het op dat moment wenst.

Lobby en serre
In de lichte serre op de begane grond vind je onze zelfservicebar. Deze sluit rond de klok van tien. Je kunt er zelf koffie, thee, soep en dergelijke pakken, tegen een vriendelijke prijs. Daarnaast is er een automaat met tussendoortjes. In de ruimte staat ook een leestafel met tijdschriften.

Naast de receptiebalie in de hal op de begane grond staat een kast met folders over fietsverhuur en bagagevervoer. Ook liggen er verrekijkers, spelletjes en allerlei leesboeken. Hiervan kun je gebruikmaken zoveel als je wilt. Vraag eventueel bij de receptie naar de mogelijkheden.

De tuin
Aan de achterkant van ons hotel ligt de gemeenschappelijke tuin, met een terras op het zuiden. Hier kun je rustig zitten, elkaar ontmoeten, een boek lezen of heerlijk luieren. Neem je tijd en beleef bij ons de typische sfeer van het eiland, die bijzondere mix van zon, wind, het geluid van de spoelende golven, de meeuwen, de scholeksters. Vanuit de tuin loop je zo de waddendijk op, waar je een adembenemend uitzicht hebt over de Waddenzee. Een unieke plek om bij te komen en volop te genieten!

Extra faciliteiten
Aan de zijkant van het hotel vind je de fietsenstalling (niet overdekt) en oplaadpunten voor e-bikes.
Overal in ons hotel kun je gebruikmaken van Wifi.

Rookrvij: Bij ons staat comfort en welzijn voorop. Daarom zijn we er trots op om een volledig rookvrij hotel te zijn. We willen onze gasten een gezonde en aangename omgeving bieden, waar frisse lucht en een schone sfeer centraal staan. We vragen onze gasten dan ook om te respecteren dat roken in de kamers, balkons en openbare ruimtes niet is toegestaan.

Extra informatie

Op de veerdam waar de boot afmeert staat Bagagevervoer Vlieland voor je klaar. Je bagage wordt gratis naar het hotel of je appartement gebracht. Er is geen bagagevervoer vanaf de jachthaven beschikbaar.

Annuleren Appartementen:

Bij annulering tot 6 weken voor aankomst ben je € 25,- administratiekosten verschuldigd.
Annuleer je nog na die 6 weken voor aankomst, dan zijn wij helaas genoodzaakt de totaalprijs van de boeking (dus 100% van de kosten) in rekening te brengen.

Fietsverhuur

Voorkom wachttijden bij de fietsverhuur: laat ons je fiets reserveren, dan hoef je niet in de rij te staan. Vanaf € 8,75 per dag heb je een prachtige fiets met versnellingen om het eiland te verkennen.

Om zeker te zijn van een plekje aan boord, is het aan te raden om het retourticket (Harlingen – Vlieland v.v.) van tevoren te reserveren via de website van Rederij Doeksen.

Wifi

In ons hotel en in de appartementen kun je gratis gebruikmaken van ons draadloze netwerk (wifi).

Reserveer online een parkeerplek in Harlingen, zodat je verzekerd bent van een veilige plek voor je auto tijdens je verblijf op Vlieland. Klik op Harlingen Parkeren.

Annuleren hotelkamers:

Bij annulering ben je € 12,50 administratiekosten verschuldigd. Annuleer je na 7 dagen voor aankomst, dan zijn wij helaas genoodzaakt de totaalprijs van de boeking (dus 100% van de kosten) in rekening te brengen. Reserveringen worden aangenomen volgens de UVH-normen.

Huisdieren

Zowel in het hotel als in onze appartementen zijn huisdieren helaas niet toegestaan.
Voor appartement DE RUYTER (Eureka 4) kan eventueel een uitzondering worden gemaakt. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.